In 1938,
bunicul Otello Ceci a administrat una dintre cele mai renumite trattorii din
partea de jos a zonei viticole Po, chiar in afara Parmei.
Aici,
savurand mancărurile tipice ale traditiei parmezane, mesenii au gustat faimosul
Lambrusco pe care Otello l-a produs din cei mai buni struguri ai producătorilor
locali.
Fiii săi,
Bruno si Giovanni, au fost primii care au simtit că acest Lambrusco merită un
mare succes: in anii ‘60, taverna a fost transformată intr-o pivnită de vinuri.
Astăzi,
nepotii săi Alessandro, Maria Teresa, Maria Paola, Elisa si Chiara conduc o
companie de familie in spiritul său, dar care exportă vin peste tot in lume,
ajutand la definirea unui nou standard pentru recunoasterea lui Lambrusco.
Tara de
origine: Italia
Denumire de
origine: Lambrusco Emilia I.G.T
Tip: Vin
Rosu Brut Spumant
Sortiment:
Lambrusco