In 1938, bunicul Otello Ceci a administrat una dintre cele mai renumite trattorii din partea de jos a zonei viticole Po, chiar in afara Parmei.
Aici, savurand mancărurile tipice ale traditiei parmezane, mesenii au gustat faimosul Lambrusco pe care Otello l-a produs din cei mai buni struguri ai producătorilor locali.
Fiii săi, Bruno si Giovanni, au fost primii care au simtit că acest Lambrusco merită un mare succes: in anii ‘60, taverna a fost transformată intr-o pivnită de vinuri.
Astăzi, nepotii săi Alessandro, Maria Teresa, Maria Paola, Elisa si Chiara conduc o companie de familie in spiritul său, dar care exportă vin peste tot in lume, ajutand la definirea unui nou standard pentru recunoasterea lui Lambrusco.
Ceci 1938 imbunătăteste două daruri ale pămantului: Chardonnay si Pinot Noir. Două personaje care se completează reciproc in uniune oferind cele mai bune arome din natura lor caracteristicilor celuilalt. Talentul acestor două soiuri de struguri este exprimat prin armonia, prospetimea si aroma, notelor fructate si florale prin structură si elegantă. Tara de origine: Italia ; Denumire de origine: Chardonnay, Pinoit Noir Spumant ; Tip: Vin Alb Brut Spumant ; Sortiment: Chardonnay si Pinoit Noir.